Få pristilbud

Fasadevask av store bygg

Store bygg krever mer både når det gjelder utstyr og vasketeknikk. Rogaland Fasadevask har lang erfaring og ekspertise når det kommer til fasadevask av for eksempel næringsbygg og borettslag.

Hvorfor velge Rogaland Fasadevask?

Store bygg og hus krever en god del mer når det kommer til vedlikehold og vask. Rogaland Fasadevask har erfaringen og ikke minst utstyret som trengs for å utføre godt og profesjonelt vedlikehold av store hus, næringsbygg, borettslag og sameier. Den amerikanske softwash-metoden er en effektiv og skånsom form for fasadevask, som selvfølgelig også kan brukes på både små som store bygningsmasser. Hvert eneste bygg er unikt, og med vår kompetanse tilpasser vi oss deg som kunde på alle måter. Rengjøringsmidlene vi bruker er selvfølgelig skånsomme for miljøet, for bærekraft er noe vi er opptatt av.

Næringsbygg

Et rent og pent ytre gir et godt blikkfang og god reklame. Det gjelder også næringsbygg. Mange har sikkert sett grå og skitne bygg langs veien. Skill deg heller ut! Vi har utstyret som trengs for å gjøre ditt næringsbygg skinnende rent.

Borettslag

Hold borettslaget godt vedlike! Vi bruker softwash-metoden når vi foretar fasadevask av borettslag. Det er en skånsom vaskemetode som tar hensyn til kledningen på bygget, noe ikke høytrykkspyling gjør.

Sameier

Bli det mest skinnende sameiet i byen! Med en grundig og gjennomført fasadevask av sameiet tar du også hensyn til verdien av bygget, forlenger fasadens levetid og slipper å male oftere enn nødvendig.

Lurer du på noe?

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat!

Ring oss

(+47) 973 36 311

Send e-post

post@rogfas.no

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle