Maling av vegger - Rogaland Fasadevask

Når skal du vaske husets fasader – 1: Før maling av veggene

Maler du en skitten vegg så sitter malingen dårligere. Malingen flasser fortere. Dermed må du male raskere enn om du vasker grundig først. Du ønsker å vente lengst mulig med neste malingsstrøk! Både fordi det er kostbart å male huset og fordi de færreste av oss har våte drømmer om å få male huset raskest mulig igjen.

For å være ærlig – det er en belastning å male huset for de fleste av oss. Derfor er det så viktig å gjøre et godt grunnarbeid. Det betyr rett og slett at det er viktig å vaske huset rent for grønske, sopp og støv. For ikke å ha noe som spiser opp malingen innenfra.

Du kan gjøre det selv eller du kan leie oss til å gjøre jobben effektivt, grundig og raskt. Husk at vask med høyt trykk på veggene kan skade kledning og maling. Da kan det komme fukt inn bak treverk og maling. Vær derfor forsiktig med høytrykksspyleren. En softwash er å anbefale – en vask med lavt trykk på kledningen. Vi elsker alle et godt høyttrykk i værmeldingen. Men Rogaland Fasadevask har bare tro på lavtrykks-vask.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle