Et velholdt ytre øker verdien og levetiden for huset.

«Mange opplever et stort press på økonomien nå. Da kan det være fristende å utsette vedlikehold, men i verste fall kan det ende med en kjemperegning du ikke har råd til», advarer skadeforebygger Therese Hofstad-Nielsen i Fremtind i en pressemelding.

Til DinSide sier hun at «hvis du er smart og gjør nødvendig vedlikehold underveis, er det mindre risiko for en stor kostnad på sikt. Et godt vedlikeholdt hus vil også være lettere og selge enn et hus som er fullt av feil og mangler.»

Det er helt rett det Therese fra Fremtind sier her. Et velholdt ytre øker verdien og levetiden for både hus, bil og tenner. Det er helt naturlig for oss å pusse tennene, men ikke alle tenker på å vaske fasadene på huset. For å fjerne grønske og sopp. Rogaland Fasadevask gjør jobben for deg, om du vil. Kontakt oss på epost, chat eller telefon.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle