Rogaland Fasadevask

Våre tjenester

Hva kan vi hjelpe deg med?

Gårdsrom

Gårdsrommet er gjerne første-inntrykket når du får besøk. Da er det skjemmende med grønske, mose og organisk avfall på belegningsstein og betong. Vi renser belegningsstein og murer for mose og grønske med det beste utstyret, og det påføres et middel som bremser ny tilvekst.

Ansiktsløft

Skal du selge huset? Da er det viktig å rengjøre utsiden på samme måte som inne, før fotografering. Vi tilbyr deg en pakke med shining og styling av eiendommens overflater. Det vil gi huset ditt et ansiktsløft som øker attraktiviteten og verdien på huset. Det er en utgift til inntekts ervervelse.

Fasadevask

Vi hjelper deg med rengjøring og fjerning av alger og svertesopp fra husets overflater på en skånsom måte. Fra vegger, rekkverk og gjerder. Fra gårdsplassen, trappa eller terrassen din. Rene fasader gir et godt inntrykk, og utsiden skaper en opplevelse av det som er på innsiden. For deg som driver en bedrift eller tilbyr tjenester, så vil også et rent bygg gi en mer behagelig opplevelse og kundereise.

Terrassevask

Rene terrasser gir et godt inntrykk. Men enda viktigere, når vi fjerner grønske og forurensing så stoppes forråtnelse og levetiden forlenges. Du sparer deg for utgifter når du tar vare på din eiendom, og derfor er rengjøring og fjerning av grønske og svertesopp så viktig. Med profesjonelt utstyr renser vi vekk grønske og skitt fra terrasser og lignende overflater.

Husvask

Skal du male eller beise huset er grundig vask i forkant helt avgjørende for et godt og varig resultat. Da sitter malingen lenger. Men selv om du ikke skal til med større vedlikeholdsoppgaver er en grundig vask anbefalt hvert år. Når du vasker, fjerner du både skitt og skadelig sopp- og algedannelse, og etter noen få timers arbeid fremstår huset rent og godt vedlikeholdt. En god husvask bidrar til at du slipper å male så ofte og forlenger husets levetid.

Fuktigere klima

På grunn av et fuktigere og varmere klima i Rogaland så gror grønske og svertesopp raskere. Grønske setter seg gjerne på lyse overflater. Og særlig på overflater mot nord som får minst sollys. Du ser det på tre-vegger, men også på mur eller andre typer fasader. Grønske tærer på kledningen og forringer levetiden. Og så ser det heller ikke fint ut.

Vi gjør Rogaland renere!

Vi vasker privathus, borettslag/sameie og næringsbygg.

Har du noen spørsmål?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle