Rogaland Fasadevask

Om oss

Rogaland Fasadevask

Rogaland Fasadevask tilbyr vask av vegger og andre fasader for ditt privathus, for borettslag, sameier og for næringsbygg. Vi vasker og behandler byggets overflater på skånsomt vis med Softwash-metoden, hvor det påføres vann med lavt trykk på vegger og tak.

Rogaland Fasadevask rengjør og fjerner alger og svertesopp fra husets overflater på en skånsom måte. Fra vegger, tak og vindu. Fra gårdsplassen eller terrassen din.

Anbefalingene er helt klare; årlig vask av huset er viktig, siden dette sørger for at sopp og alger ikke får feste på husveggen.

Rogaland Fasadevask er eid av InFuturo Holding AS, og det er et søsterselskap av InFuturo Forvaltning som driver med forvaltning av sameier og annen eiendom.

Dette er viktig for oss

Huseiernes Landsforbund:

«Vask hvert år. Fuktigere klima øker faren for råteskader. Sopp og alger finner raskere veien til husveggen, og der sprer de seg raskt. Uønsket spredning kan gi skader i panelet.»

Vi gjør Rogaland renere!

Vi vasker privathus, borettslag/sameie og næringsbygg.

Har du noen spørsmål?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle