Fasadevask av borettslag og sameier - Rogaland Fasadevask

Fasadevask av borettslag og sameier

Borettslag og sameier har mange kostnader som skal dekkes inn av beboernes innskudd. Derfor kan det være en fristelse å skyve på kostnader som er nødvendige, men som ikke haster på samme måte som en vannlekkasje eller eller en teknisk feil. For å få regnestykket til å gå opp.

Midt i denne krevende hverdagen så er det fornuftig å ikke skyve på vedlikehold som fører til større kostnader på sikt. Trevegger og andre overflater slites raskere hvis sopp og grønske får utfolde seg fritt. Det spiser maling og sliter på treverket, slik at det kan fremskynde behovet for en kostbar malejobb eller utskifting av råtne planker. Da påløper langt større utgifter enn det man betaler for en fasadevask.

Ikke minst vil skitne vegger også gi et dårligere inntrykk av borettslaget eller sameiet. Det kan senke verdien på leilighetene for beboerne fordi det oppleves mindre attraktivt.

La derfor Rogaland Fasadevask komme med et uforpliktende pristilbud og ikke minst en grundig vask som skaper sunne overflater og rene fasader. Vi opererer med gode priser og god kvalitet. Derfor brukes vi også av flere velrenommerte større og mindre malerfirma i distriktet før de utfører malejobben.

Send oss en epost på post@rogfas.no eller ring oss på 40413500 for å få et godt tilbud som gir deg rene fasader.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle