Tid for å male – og å vaske

Selv om høsten nærmer seg så er det fortsatt mulig å male huset ditt. Det er god omsorg for din dyreste eiendel. Kanskje du bare maler en vegg eller halve huset i år. Uansett så vil det være viktig for at huset skal holde seg godt og for å unngå råteskader.

Vil du at malingen skal holde seg lengst mulig? Da er alle råd like, enten du spør malingsprodusenten Jotun eller Huseiernes Landsforbund: Vask huset grundig før du maler. Noen vasker selv. Andre synes det er tryggere å få hjelp til dette.

Vi i Rogaland Fasadevask vasker for flere malerfirma i Rogaland før de skal utføre malejobben. Med vår fasadevask får du et rent underlag for malingen. Da sitter malingen bedre og lenger når det blir rengjort for organisk materiale på kledningen. Det er en fin ting for deg som ikke elsker å male så ofte. Og for deg som er opptatt av å bruke pengene fornuftig.

Spør oss om et pristilbud i dag.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle